BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

Kampeerspullen Amerika

Ons nieuwe huisje

FOTO'S  |  FILMPJES |  KAART |

Nog heel even en we mogen weer lekker op reis. Op 31 maart vliegen we naar Atlanta om vanuit daar een mooie roadtrip door de zuidelijke staten te maken. Deze keer gaan we weer kamperen, niet met een camper, maar met een heuse tent. Van te voren bestellen we alvast wat kamping spullen bij de Wallmart, een paar kleine spulletjes nemen we van huis mee.

De tent: Ozark Trail Instant 13' x 9' Cabin Camping Tent, Sleeps 8

Op het eerste gezicht lijkt ons dit een prima tent om 6 weken in te kamperen. Het opzetten lukt volgens het filmpje binnen een minuut door de geintegreerde stokken. Natuurlijk is de tent echt Amerikaans, dus lekker ruim.

Fijne matjes: Coleman Silverton Tall Self Inflating Camp Pad 
Met nog fijnere slaapzakken: Coleman Self-Inflating Pad with Pillow 
Een koelbox: Coleman Xtreme 50-Quart Wheeled Cooler 
Gasbrander: Chard 1-Burner Butane Stove 
Wat dacht je van deze broodrooster: Coghlan's Camp Stove Toaster

Ter plekke gaan we op zoek naar zaken als stoeltjes, zeiltje, lamp, hamer en andere kampeer benodigheden.

Van huis nemen we oa plastic bordjes, kommetjes, bekertjes en wat bestek mee. We hopen voldoende kamping spullen te hebben om de 6 weken comfortable te kunnen kamperen. Voordat we in het vliegtuig stappen zullen we zorgen voor een goed tehuis voor onze gebruikte spullen zodat we ze niet hoeven weg te gooien.

U hoort snel weer van ons, vergeet niet om onze Globetrotten Facebook pagina in de gaten te houden, daar zullen we vrijwel dagelijks iets plaatsen voor de liefhebbers.
Pat en Syl

1600 x bekeken