BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

Las Vegas here we are

U.S.A. 2005 donderdag 27 oktober 2005 Afdrukken

FOTO'S  |

Dinsdag de 25ste zijn we vanuit de richting Monument Valley vetrokken naar de Grand Canyon, een ritje van zo'n 2 uur, prima tee doen dus. We zijn via de oost kant aangekomen, hier kun je 20 mijl langs de canyon rijden met de bijbehorende uitzichten.

Helaas was het behoorlijk bewolkt waardoor het uitzicht niet helemaal optimaal was. Bij Grand Canyon Village hebben we de Jeep geparkeerd om daarna wat langs de 'South Rim' te wandelen. Ondanks dat Pat er al voor de derde keer was, was het toch weer erg cool om DE canyon weer eens te zien. Vanwege het tegenvallende weer hebben we geen vluchtje gemaakt over de Canyon, misschien vanuit Las Vegas?

Nadat we de Grand Canyon bezichtigd hebben zijn we helemaal doorgereden naar Las Vegas. Onderweg hadden we voor het eerst regen, via de achteruitkijk spiegel zagen we de wolken zich verder boven de Canyon verzamelen, we waren dus op tijd weg. Op weg naar LV hebben we een detour genomen over het nog langst bestaande gedeelte van Route 66, nog even over de Hoover Dam en hop naar Las Vegas. In LV hebben we geprobeerd een kamer te nemen in het mooiste hotel, de Venetian. Dit was echter 3x boven budget om maar te zwijgen over de kosten in het weekend. Na geprobeerd te hebben bij een aantal andere hotels bleek veel al vol te zijn. Uiteindelijk hebben we t/m donderdag een enorme kamer kunnen vinden in Bally's.

Voor het weekend dus geen plek, bummer. Maar niet getreurd want vanochtend hebben we iets gevonden voor het weekend. Het is welliswaar niet op de strip maar wel in downtown waar Pat heeft gewoond. Vandaag hebben we geshopped in een wel heel grote outlet. En we zijn voor weinig goed geslaagd. Vooral broeken zijn goed gelukt. Fijn om coole jeans te kunnen vinden voor 30 euro. We zijn ook langs de wedding chapel gereden en nee we zijn nog niet getrouwd maar dat gaat wel lukken in de drive through. HAHA. Eerst nog ff naar de court house vr de wedding lisence. Morgen dus....maar nu eerst ff over de 'over the top' strip lopen en wat gratis showtjes meepikken, we blijven hollanders. Nou that’s it for now folks, catch ya next time Pat en Piet Ohja dit verhaaltje is gemaakt via de mobiele telefoon van Pat, de techniek staat voor niets.

2780 x bekeken