BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

Met z’n vieren naar Noord Amerika

Amerika 2010 maandag 09 augustus 2010 Afdrukken

FOTO'S  |

Het is alweer 6 maanden geleden dat we op reis zijn geweest. De laatste maanden hebben we wel heel veel leuke weekendjes gehad met ons kleine campertje. Vorig jaar tijdens onze wereldreis hebben we 3 maanden in een camper ‘gewoond’ van heel groot tot heel klein. Dat is zo goed bevallen dat we er zelf ook eentje hebben gekocht eerder dit jaar. Een behoorlijk oudje van 22 jaar, maar wel erg praktisch. 

En met al die weekendjes weg  in ons kleine campertje willen we ook wel weer eens in een mega camper vakantie houden. Maar ja, met een mega camper kun je nou eenmaal in Nederland niet goed rijden dus we hebben besloten om wéér naar camperland nr. 1 te gaan; de USA. ook dit jaar met meerdere mensen, deze keer gaan Jan en José mee met ons. Zij wilden graag nog een keer naar de westkant van de US en laat dat nou net het deel zijn waar ook wij graag nog een keer heen willen.

Onze reis begint donderdag 2 september, we vertrekken vanaf Schiphol naar Salt Lake City waar de volgende dag onze mega camper gaan halen. Aangezien we niet kunnen wachten om de parken weer in te gaan zullen we waarschijnlijk weinig tot niks van de stad zien en rustig aan richting Grand Teton en Yellowstone NP rijden. Deze 2 parken hebben we vorig jaar ook gezien maar wegens de overweldigende natuur is het te gek om daar nog een keer heen te gaan. In totaal zullen we zo’n 9 dagen in deze 2 parken vertoeven tussen de prachtige bergen, dieren en geisers.

Na de Rocky Mountains zakken we rustig af naar de westkust. Daarbij bezoeken we de parken; Hells Canyon (groter dan de Grand Canyon?!), Mt Rainier, North Cascade en Olympic. Wellicht is er nog wat tijd over om Seattle te bekijken. Vooral de Boeing fabriek is voor de mannen wel een aanrader.

Natuurlijk gaan we ook weer fanatiek bloggen, foto’s en filmpjes op de website zetten. Via de nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte. Via deze website kan iedereen reageren op onze weblogjes en op de foto’s. Kortom we zijn er klaar voor en hebben er zin in.

 Natuurlijk gaan we ook weer fanatiek bloggen, foto’s en filmpjes op de website zetten. Via de nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte. Via deze website kan iedereen reageren op onze weblogjes en op de foto’s. Kortom we zijn er klaar voor en hebben er zin in.

2613 x bekeken
Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Jan en José
Ziet er goed uit zo!! Ook wij hebben er ontzettend veel zin in, ook al omdat het met jullie is. :lol:
30-08-2010 11:17 Antwoorden
# Jacqueline
Timpies en Zonneveldjes, heeeeeel veel plezier in de uSA en niet teveel ruzie maken hoor!!!
Ik hoop dat jullie beter weer krijgen dan hier. We kijken uit naar interessante blogs en leuke foto's. Oh ja, prinses Babette wil graag een kaart!!
30-08-2010 12:27 Antwoorden
# nelke en paul
Wat hebben jullie een gezellig campertje!
Heerlijk om daarmee op stap te gaan. Ik ken het gevoel omdat wij ook zo'n
karretje hebben. Lijkt me leuk om ook eens met zo'n grote bak te gaan. Voor
ons wordt dat waarschijnlijk het volgend jaar ergens in de VS. Wij volgen
daarom met veel belangstelling jullie reis. Wij wensen jullie een
fantastische leuke en goede reis met z'n viertjes :roll: .
Groetjes Paul en Nelke
30-08-2010 21:15 Antwoorden
# nelke en paul
Hoi Amerikagangers, Alles goed met jullie?
Benieuwd hoe het met jullie gaat.
We hadden al eerder een reisverslag verwacht maar misschien zitten jullie te ver van de bewoonde wereld waardoor contact maken niet mogelijk is. We wachten in spanning af.
Groetjes Nelke
10-09-2010 10:33 Antwoorden
# Jacqueline
Het is alweer een week geleden dat jullie zijn vertrokken en we hebben nog niks gehoord?!?! :sad:
We willen graag meegenieten van jullie vakantie, dus PLEASE?????????
10-09-2010 12:31 Antwoorden
# Leo en Elly
Hoi globetrotters, volgens ons zijn jullie nu wel uit de Grand Teton en Yellowstone NP. Of vinden jullie het rijden in die reuze camper wel fijn en blijven jullie crossen? Horen graag weer iets van jullie :-*
10-09-2010 18:39 Antwoorden