BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

Vakantie is begonnen

Camera gear en gadgets

FOTO'S  |

Woensdagmiddag half 2 en onze vakantie duurt al anderhalve dag. Gisteren hebben een relaxed dagje gehad. Beetje thuis gerommeld, de was, schoonmaken, spulletjes op stapels leggen… In de middag zijn we even naar de film geweest, Django Unchained, wat weer een typische Tarantino is. Daar zijn we allebei fan van dus dat was leuk! Daarna de vakantie ingeluid in Finnigan's waar we onder het genot van een Guinness alvast beginnen te wennen aan het vakantie gevoel. Vandaag de laatste dag thuis en die staat in het teken van gadgets verzamelen en tassen inpakken. Daarnaast natuurlijk nog een verhaal voor de website schrijven en de eerste foto maken voor 65pics.com.

Die wordt later vandaag gepost.

Pat heeft een beetje last van zijn rug sinds gisteren dus we hebben voor de zekerheid even een auto geregeld voor morgenvroeg. We zouden met de trein naar Schiphol gaan maar als Pat scheef is is dat gesleep met tassen naar het station toe eigenlijk geen optie. En natuurlijk willen we er alles aan doen om te voorkomen dat zijn rug erger wordt. We hebben dus net een auto gehuurd die we morgenvroeg afleveren op Schiphol, hartstikke handig!

De planning is om morgenvroeg rond 8 uur weg te rijden, om 10 uur in te checken en om 13.00 uur Schiphol te verlaten. Als alles goed verloopt landen we dan rond een uur of 4 's middags (locale tijd!) in Philadelphia. Zaterdagavond vliegen we door naar San Fransisco om daar nog een paar dagen door te brengen voordat we onze camper op gaan halen! Die camper hebben we voor 52 dagen gehuurd en zullen we in Fort Lauderdale in gaan leveren, het wordt dus cross country west to east coast!

Tot in Philadelphia!

Pat en Syl

1992 x bekeken