BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

Steeds vaker wegdromen......

Wereldreis 2009 maandag 22 december 2008 Afdrukken

FOTO'S  |  FILMPJES |  {mosmap msid='107264770196285839663.000453b63b3e7b3de02f5' | show='0' | lbxzoom='16' | txtlightbox='KAART' | lbxcaption='Wereldreis 2009'} |

Een klein beetje nieuws van het Wereldreis front...
Nu het einde van het jaar naderbij komt en dus HET jaar 2009 ook dromen we steeds vaker weg bij de gedachte dat het nu echt gaat gebeuren....

We hebben ondertussen alweer het een en ander geregeld. Een camper in Nieuw Zeeland is geboekt en ook een campertje in Australie is vastgelegd.

De voorbereidingen lopen allemaal voorspoedig, vooral ook omdat we ondertussen met onze 2-Euro-munten-spaaractie genoeg bij elkaar hebben gespaard voor het kleine fotocameraatje dat we nog op ons to buy lijstje hadden staan. Hadden staan; we hebben een Canon Ixus-800 gekocht.
Ook heeft Patrick de nodige tijd gestoken in het uitzoeken van een goede doch erg kleine computer zodat we onderweg contact kunnen houden met het thuisfront zonder ons een breuk te tillen. Deze queste is geslaagd dus afgelopen weekend op de bank zitten "prutsen" met dit leuke computertje.

En omdat steeds meer praktische zaken zijn geregeld en we af en toe een Lonely Planet openslaan van één van de te bezoeken landen dromen we steeds vaker weg....
Hoe zouden we het vinden, 4 maanden van huis en onderweg? Zouden we interessante mensen in de States ontmoeten of zijn de Amerikanen in het Noorden net zo oppervlakkig (edoch erg vriendelijk) als in Califonië? Lukt het ons om zonder ruzie met Erik, Renate en Robbert 4 weken in een campert door te brengen?
En Fiji, zou dat echt zo mooi en relaxed zijn als de boekjes vertellen? En Nieuw Zeeland?? Echt zo indrukwekkend als de plaatjes (en verhalen) doen vermoeden?
Hebben we ons in Australië niet een te lange rit op de hals gehaald (nl. van Sydney naar Cairns)?
Zouden we nog enig inzicht krijgen tijdens deze reis van wat we nou eigenlijk echt willen doen met ons leven? Misschien valt alles inééns op z'n plek als we zitten te genieten van een mooie zonsondergang ergens aan de andere kant van de wereld... Of zullen we zo druk zijn met reizen en nieuwe indrukken dat we aan persoonlijke bespiegelingen niet toekomen?

Hoe het ook zei en wat er ook allemaal gaat gebeuren; we verheugen ons ontzéttend op het hele avontuur.
En één ding staat vast; Genieten zullen we!

Hasta la vista!
Syl

4399 x bekeken