Eindelijk weer eens nieuws

Na een aantal rustige maanden op onze GlobeTroTTen site gaan we weer lekker aan de gang om iedereen op de hoogte te houden van onze reisjes. We hebben deze zomer heel veel leuke kampeer weekendjes gehad. In het linker menu onder het kopje 'Weekendjes weg' kun je er een aantal van zien.

In mei zijn we lekker 2 weken gaan kamperen in Italie. Eerst een paar nachten aan het Garda meer. Daarna wat zuidelijker, het Chianti gebied in Toscane. En later nog wat dagen relaxen aan het Como meer. We hebben mooie dingen gedaan in Italie, b.v. een bezoek aan Verona, Venetie, Pisa en Florence. Zie rechter menu voor de foto's van Italie 2005.

Op 15 oktober vliegen we voor een vakantie van dik 2 weken naar San Franscisco. We zullen een paar nachten in San Franscisco vertoeven en daarna met een auto een rond tocht maken door diverse nationale parken. Uiteindelijk zullen we via Las Vegas weer terug vliegen. We zullen proberen om vanuit de US deze site te updaten zodat iedereen ons 'live' kan volgen.

Gisteren konden we het niet laten en zijn we even naar D-Reizen gefietst om een weekje vakantie tussen kerst en oud en nieuwe te boeken. We zullen de kerst dit jaar in Zweden vieren. Oud en nieuw zullen we beleven in Copenhagen Denemarken. Maar meer hierover later.

Tot zover even de update van afgelopen zomer met veel fun weekendjes en een kampeer vakantie Italie.
 
Tot later, Pat & Syl

3936 x bekeken