BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

Richting Vancouver island

FOTO'S  |  FILMPJES |  {mosmap msid='107264770196285839663.000453b63b3e7b3de02f5' | show='0' | lbxzoom='16' | txtlightbox='KAART' | lbxcaption='Wereldreis 2009'} |

Na het dorpje Revelstoke gaan we richting Vancouver island. We besluiten om het rustig aan te doen. Zo belanden we via een mooie route in het plaatsje Nelson. Nelson is een hip plaatsje aan een groot meer met opvallend veel jonge mensen.

We nemen een camping voor 2 nachten op een paar minuten lopen van het centrum. Aangezien we allemaal een beetje ‘natuur moe’ te lijken zijn  besluiten we om niets af te spreken en wat aan te rommelen op de camping. Natuurlijk doen we de eerste avond nog wel even een biertje in een Ierse pub.

Omdat we eigenlijk alleen maar mooi weer hebben gehad en we in steeds lager dus warmere gebieden komen besluit Pat om een korte broek te kopen. Vrij uniek aangezien ik nooit een korte broek draag. Uiteindelijk blijkt het allemaal mee te vallen en zit het eigenlijk best lekker. 

Na het shoppen kopen we wat broodjes en beleg om dit aan de waterkant op te eten. Onze camping ligt vlak bij zo’n grote shopping mall dus het is handig om meteen de boodschappen te doen. Eerst even naar de supermarkt voor vis, groente en brood voor de BBQ. Daarna naar de liquor store om de bier voorraad op de toppen. We kopen ook meteen wat ijs voor onze koelboxen.

De tweede avond op de stadscamping raken we aan de praat met een Canadees, hij nodigt ons uit voor een biertje. Na de BBQ lopen we naar de supergrote camper (12 meter) van meneer. We mogen even binnenkijken en zijn erg onder de indruk van zijn ‘bus’.

Inmiddels is het donderdag 4 juni en rijden we langs de zuidgrens van Canada richten het westen. Het is nog niet bekend of we onze eindbestemming Victoria gaan halen, het is maar liefst 740 KM rijden. Maakt ook niets uit, dan rijden we toch morgen het laatste stukje!

 

 

Tot de volgende keer,

Pat en Syl

2507 x bekeken
Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Annewieke
Ik denk dat het best een keer lekker is om 2 dagen rustig aan te doen, want jullie doen zoveel indrukken op tijdens deze reis. En rustig aan met het rijden hè want de reis duurt nog veel langer.
07-06-2009 22:02 Antwoorden
# Ellis Veldkamp
Hey toppers,

Pat in een korte broek??? ohhh ohhh waar moet dat heen? haha Heel veel plezier..... ik blijf jullie volgen!

Groetjes,
Ellis
08-06-2009 00:37 Antwoorden
# Jacqueline
Jeetje,
Heeft P een korte broek en is er van dat wereldwonder geen foto geplaatst!!! Wanneer mogen we je kuiten bewonderen??
Veel plezier nog die laatste paar dagen met elkaar. Daarna eindelijk de "romantische"vo ortzetting van de reis.....
08-06-2009 00:50 Antwoorden