BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

Verlaten door onze vriendjes…..

FOTO'S  |  FILMPJES |  {mosmap msid='107264770196285839663.000453b63b3e7b3de02f5' | show='0' | lbxzoom='16' | txtlightbox='KAART' | lbxcaption='Wereldreis 2009'} |

Pfft, tis een zware dag vandaag… Hij zat er natuurlijk aan te komen maar als je zo’n leuke vakantie samen hebt gehad is het toch wel even wennen…. Ja, het gaat inderdaad over Erik, Renate, Robbert en de camper en het feit  dat ze ons vandaag aan ons lot hebben overgelaten om naar Seattle te rijden.

De andere reden waarom we vandaag een zware dag hebben is omdat we gisteravond op onze laatste avond samen misschien iets te veel biertjes naar  binnen hebben gekegeld….

Maar laat ik eerst nog iets verder terug gaan. We zijn woensdagavond op de camping in Vancouver aangekomen. Een keurige camping een halfuurtje met de Skytrain vanaf het centrum van de stad.

Donderdag staan we, zoals altijd, op tijd op en gaan voor 9-en op weg naar Vancouver om een beetje de sfeer te proeven. Erik, Renate en Robbert zijn allemaal maar 1 dag in de stad en we hebben niet echt een  planning gemaakt. Uiteindelijk lopen we in deze vriendelijke stad naar Chinatown en Stanley park. We “lunchen” voor 40 Euro bij de Japanner waar we voor dit geld 80 sushi’s krijgen en thee zoveel je wilt. Spotgoedkoop is het dus en nog lekker ook!

Na een dagje struinen door de stad  strijken we neer bij de Steamworks pub and brewery alwaar we allemaal een taster nemen. Een taster is een selectie van de bieren die ze brouwen in de brouwerij, geserveerd in kleine glaasjes. Deze brouwerij heeft 8 bieren waarvan we er 7 hebben geproefd (de 8e hadden ze momenteel niet). Een leuke manier dus om het gebrouwen bier te kunnen proeven en de meeste biertjes smaken ons goed.

Na deze taster hebben we allemaal een favoriet waar we nog wat meer van gaan proeven ;-)….

Uiteindelijk lopen we hier tegen 11-en naar buiten en omdat we nog niet genoeg hebben gehad duiken we nog een kroeg in. We willen het niet te laat maken dus om half 1 pakken we een taxi terug naar de camping.

Vanochtend zijn we rond 8 uur opgestaan en na een goede douche is iedereen weer min of meer aanspreekbaar en gaan we aan de slag met het schoonmaken en opruimen van de RV. Omdat je met z’n 5-en toch aardig wat troep verzameld duurt het even voordat alles klaar is. Als dan ook de buitenkant nog gewassen is zijn we klaar en breekt ons laatste ritje met de camper aan. Erik, Renate en Rob brengen ons naar de Skytrain. Eenmaal geparkeerd nemen we afscheid van elkaar en de 3 overgeblevenen stappen weer in en beginnen aan de laatste rit naar Seattle. De camper nakijkend steken we over en moeten we ineens weer wennen aan reizen met z’n 2-en in plaats van met z’n 5-en.

Samenvattend kunnen we met heel erg veel plezier terugkijken op een geweldige reis samen waarin we de ene na de andere nieuwe ervaring met elkaar gedeeld hebben. Wie weet huren we nog een keer samen een rv maar dan om van oost naar west te rijden…..

Patrick en ik zijn nog 1 nacht en Vancouver in het Cambie hostel midden in het centrum van de stad. Morgen verlaten we het vriendelijke en mooie Canada en vliegen we naar Fiji maar we zullen zeker nog een keer naar dit prachtige land terugkeren!

In Fiji hebben we een resort geboekt voor 3 nachten mocht iemand willen weten hoe mooi het daar is ga dan naar www.mantarayisland.com want daar zitten we.

Dag!

Syl en Pat

2979 x bekeken
Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Mascha
Jongelui,
Wat zijn jullie allemaal bruin! Mooi weer zeker daar.. Mooie plaatjes geschoten en onderweg naar de tropen.. Zwaar leven hebben jullie toch ;-) Geweldige vakantie zo te zien en verhalen vermakelijk! Ga deur veural!
Goede vlucht naar Fiji alvast en ff lekker bijbakken voor jullie de winter induiken in Australie en Nieuw Zeeland..!! Potje skien wellicht??
Anyway, geniet maar weer flink van ervan!
Groetjess
13-06-2009 21:33 Antwoorden
# Sylvia
Zit ik je net een mail te sturen valt de verbinding weg!! Grrr. We zitten op het vliegveld en heb geen tijd meer om je een nieuwe mail te schrijven. Maar dat gebeurd zsm!! Vanaf Fiji dan....
14-06-2009 03:24 Antwoorden
# Renate
Hey luitjes,
De trip naar Seattle had voor ons een soort van melancholische sfeer. Een kale, schone camper en maar met z'n drieen... beetje kaal! Echt zo'n "dit was het dan" gevoel. Maar goed, we kregen wel complimenten van Cruise America over onze schoonmaak kwaliteiten! Zo kregen ze de campers meestal niet terug.
Aangezien er toch nog iets mis moest gaan tijdens onze vakantie ben ik voor het gemak mijn portemonee kwijt. Verloren of gejat, geen idee??? Lekker hoor! Mag de pret gelukkig niet drukken. Vandaag hebben we Seattle verkend en zijn we naar een soccerwedstrijd gegaan. Lachen joh! Uiteraard zijn we ook even langs de 1e Starbucks gewandeld! Hihi.
Hele fijne reis de komende maanden, ga lekker relaxen op Fiji en geniet vooral van de rust zonder ons! ;-)
Liefs, Robbert, Erik en Renate
14-06-2009 10:42 Antwoorden
# Mascha
Bummerrrrr - jammer van dat mailtje, maar komt goed!!
Jullie zijn inmiddels wel op Fiji denk ik en ik zat net even de site te bekijken van jullie resort en ik moet in alle eerlijkeheid zeggen dat ik wel met jullie te doen heb hoor.. Je zal er maar moeten zitten, jasses.. Van die bamboe huttentoestande n, van dat afgezaagde witte strand / zand en blauwe water... Tja, it's a dirty job but someone gotta do it.. Blij dat jullie het voor ons doen...... NOT!!! Teringjantje wat een fijn oord, ben dan ook in het geheel niet, ik herhaal niet! jaloers..
Duik maar even onder de douche, denk ik de rest er wel bij..
Veel sterkte daar op Fiji, even door de zure appel bijten, ook die tijd gaat vanzelf voorbij ;-)
Enjoy full time!!
Massie
14-06-2009 15:15 Antwoorden
# Ries en Syl
Hoi luitjes, ongelooflijk wat jullie al gezien, gedaan en beleefd hebben in een maand. Geweldig gewoon. Zijn jullie nu lekker even aan het chillen op Fiji? We werden al helemaal relaxed, alleen al van het bekijken van de foto's van het resort waar jullie zitten. Cool man... Geniet lekker van al het moois. We blijven jullie met veel interesse volgen. Veel liefs van Ries, Syl en de kids.
17-06-2009 23:50 Antwoorden